Vice-President betaalt chartervlucht voor Surinaamse studenten naar Cuba uit eigen zakVertegenwoordigers van Surinaamse studenten in Cuba hebben een bezoek gebracht aan Vice President Ronnie Brunswijk.

Het gaat om een groep van 19 medische studenten die studeren in Cuba.
Ze moeten in oktober weer aanvangen met hun studie. Ze zijn al enkele weken in Suriname maar vrezen nu dat vanwege de Covid-situatie als ook de slechte financiรซle situatie, zij niet meer in de gelegenheid kunnen worden gesteld hun studie te vervolgen.

De vertegenwoordigers hebben ondersteuning gevraagd aan de vp zodat de studenten hun studies verder kunnen voortzetten.
Vicepresident Brunswijk heeft toegezegd de chartervlucht naar Cuba te betalen. Met betrekking tot overige afspraken zal hij de regering verzoeken deze zo gauw mogelijk na te komen meldt directoraat volkscommunicatie