Master of Business Administration, MBA

Mijn bul heb ik gehaald aan de Akamai University, gevestigd in Hawaii in de Verenigde Staten.

Het heeft me drie jaar geduurd om de studie af te rondern, dit was een heel zware en vermoeiende periode. Als persoon wist ik wel waarvoor ik ging. Daarom heb ik volgehouden. Voor nu zal ik me zeker weer volledig inzetten voor het parlement. Dit heb ik in de afgelopen periode voor even geparkeerd vanwege deze zware studie.

Ik heb dit niet zomaar gedaan. Als persoon wil ik een voorbeeld zijn voor de jonge Surinamers. Daarnaast is goed om je te blijven scholen. Als je leiding wilt geven aan een land moet je innovatief blijven denken en je ook laten scholen.

Hiermee heb ik ook een sein gegeven aan de mensen die altijd denken dat het te laat is voor hen. Zolang je in leven bent, heb je de kans om iets te doen om je zelf te kunnen ontwikkelen.

Ik ga het ook in overweging nemen om nog verder te studeren. Op weg naar 2020 zal dat niet kunnen vanwege het zware politieke werk.

Het onderwerp van mijn masterthesis was het kwikgebruik binnen de kleinschalige goudwinning . Tijdens het onderzoek heb ik me gefocust op Oost-Sipaliwini. Het onderzoek concludeert dat alle goudbedrijven die actief zijn in Oost-Sipaliwini kwik gebruiken bij de goudwinning.