Bachelor in Business Administration, BBA

De uitreiking van mjn bul vond plaats bij Boshuizen Business School Suriname. De studie heeft drie jaar geduurt. Mijn afstudeerthesis handelt over de toerismesector. En gaat over strategieën die moeten leiden tot het verhogen van het aantal toeristen dat uit de regio naar Suriname moet komen.

Een van de adviezen is dat de Toerismewet heel gauw in De Nationale Assemblée (DNA) wordt behandeld en goedgekeurd en vervolgens door de president wordt bekrachtigd.

Tegelijkertijd moet ook de Stichting Toerisme Suriname worden omgezet naar een Suriname Toerisme Autoriteit. Dat zijn volgens Brunswijk specifieke factoren die moeten bijdragen aan het verbeteren van de toerismesector in Suriname.

Voor een ondernemer is het belangrijk is om zich te scholen. Met deze studie en het onderzoek heb ik een aantal punten kunnen corrigeren in mijn bedrijf. Ik ben bezig met politiek en om leiding te geven aan het land moet je weten hoe het hoort. Ik ben gaan studeren om echt een idee te hebben hoe en waar wat hoort en hoe een land te regeren ingeval je over zal nemen.